گردشگری، سوغات محلی و صادرات محصولات باغی، راهبردهای توسعه پایدار شهرستان خوانسار

اولین نشست علمی، «آمایش سرزمین» با محوریت ایجاد زیرساخت‌های مکانی در شهرستان خوانسار، عصر روز گذشته چهارشنبه 11 تیرماه با حضور فرماندار، اعضای هیئت اجرایی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و همچنین مدیران شهری خوانسار در محل تالار فرهنگسرای خانواده این شهر تاریخی برگزار شد.

به گزارش میراث‌آریا به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان، محمود مسلم‌زاده فرماندار خوانسار در این نشست گفت: «ایجاد پایگاه شناسایی زیرساخت‌های شهرستان در راستای دست‌یابی به توسعه پایدار به‌ویژه در حوزه گردشگری از جمله نیازهای اساسی این شهرستان به‌شمار می‌رود.»

او در ادامه با اشاره به تدوین سند آمایش سرزمین استان اظهار داشت: «سند آمایش سرزمین استان اصفهان در طی یک دهه گذشته تدوین شده و بر اساس آن نیاز مناطق غربی استان و به ویژه شهرستان خوانسار در راستای توسعه بر مبنای صنعت گردشگری تاکید شده است.»

فرماندار خوانسار تاکید کرد: «با توجه به پژوهش‌های به‌عمل‌آمده به این نتیجه رسیده‌ایم که راهبردهای سه‌گانه توسعه شهرستان خوانسار شامل توسعه گردشگری، توسعه صادرات سوغات محلی به ویژه عسل خوانسار و توسعه تولید و صادرات محصولات باغ‌های زیبا و افسانه‌ای این شهرستان است.»

توسعه گردشگری خوانسار بر مبنای مدیریت واحد

در ادامه این نشست علی جوزی رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خوانسار نیز با ایراد سخنانی گفت: «در تدوین سند توسعه شهرستان خوانسار باید به واقعیت‌های موجود از جمله شرایط ویژه جغرافیائی و تاریخی این شهرستان در راستای توسعه گردشگری طبیعت‌گردی و فرهنگی توجه ویژه‌ای داشت.»

او افزود: «به منظور پایداری محیط زیست ارزشمند این شهرستان به‌ویژه باغ‌های زیبای خوانسار و همچنین حفاظت از آثار تاریخی این شهرستان می‌بایست به گردشگری پرداخت، لکن هرگونه توسعه بر مبنای گردشگری باید در قالب مدیریتی واحد باشد تا منابع ارزشمند تاریخی و طبیعی شهرستان حفظ شود.»

در پایان این نشست و در راستای حفاظت از میراث‌فرهنگی و طبیعی شهرستان، مصوب شد تا کارگروه ارزیابی طرح‌های گردشگری به ریاست فرماندار خوانسار تشکیل شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1399041225

برچسب‌ها